Inlämning

Hur går inlämningen till?
Besök oss på Södermalm för inlämning av dina varor. Boka en tid eller utnyttja vår drop-in service. Våra erfarna klädvärderare tar hand om och värderar dina plagg på plats. Varorna kommer att vara till försäljning i 30 dagar. Om dina varor inte säljs, kan de hämtas tillbaka inom 7 dagar efter försäljningsperiodens slut.

Vi välkomnar kläder, skor och accessoarer som är i bra skick och aktuella för säsongen. Vi älskar att mixa välkända märken med unika fynd. Här är några tips inför din inlämning:

Registrera dig:
Skapa ett kundkonto på Mina sidor med hjälp av Bank-ID så fyller vi i resterande detaljer på plats och guidar dig hur man gör för att logga in. Det går även bra att registrera dig på plats, ta med giltigt ID eller Bank-ID.

Boka en tid:
Planera din inlämning genom att boka här.

Drop-in:
Kom förbi med dina varor men var beredd på lite väntetid. Tyvärr kan vi inte ta emot påsar i förväg.

Begränsningar:
Max 20 artiklar per inlämning.

Kvalitetskontroll:
Vi accepterar endast artiklar i bra skick, utan doft, och efter säsong.

Förberedelse:
Tvätta och rengör kläder och skor. Fläckiga, trasiga eller noppriga kläder accepteras ej.

Exklusioner:
Barnkläder, underkläder, badkläder, och icke-säsongsartiklar accepteras inte. Större pälsar accepteras endast i undantagsfall, mässor och kragar tar vi dock gärna emot.

Eftertraktade artiklar:
Vi ser gärna vintage och moderna kläder som återspeglar aktuella trender, samt plagg från nordiska märken som Acne, Hope, Samsøe, COS och Arket. Följ oss på Instagram för senaste nytt.

Försäljning & Kommission:
Dina varor säljs på kommission. Du får 40% av försäljningspriset för varje såld artikel. Kommissionen finns på ditt konto i 12 månader och kan användas för att handla i butiken eller betalas ut i butik efter försäljningsperiodens slut, mot uppvisande av giltigt ID och bankkort. På Mina Sidor kan du följa din försäljning.